bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Een villa laten bouwen door Bouwbedrijf Hof
is kiezen voor zekerheid en kwaliteit

Wie droomt er niet van; een eigen villa laten bouwen waarin je maximaal woongenot ervaart? Bouwbedrijf Hof realiseerde in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid voor haar opdrachtgevers al meerdere villa’s in uiteenlopende bouwstijlen. Ooit gestart in het Noord-Hollandse Grootebroek als dorpstimmerman, zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers uit West-Friesland. Dankzij onze ervaring met de traditionele bouwwijze, bouwen wij samen aan de realisatie van uw droomvilla!

Bouwbedrijf Hof; een bekende aannemer in de regio Noord-Holland

Door de centrale ligging aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze traditionele bouwwijze in de omgeving (Noord Holland, Lelystad en Almerereeds verschillende villa’s gebouwd. Afgelopen jaren meer dan duizend vrijstaande huizen en villa’s voor particulieren gebouwd! Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten aangezien wij geloven dat die zaken zorgen voor absoluut woongenot. Door de verschillende keuzes in villa bouw kunt u door ons de villa laten bouwen naar uw wens. Modern, klassiek, herenhuis, notariswoning, levensloopbestendige woning, etc., er is heel veel mogelijk!

Tijdens het bouwproces nemen wij u diverse taken uit handen

Vele bouwprojecten voor villa’s worden door ons van begin tot de oplevering gecoördineerd. Een zorgvuldige planning zorgt ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd. De onderaannemers waar wij mee werken, moeten voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden zoals die ook door ons worden gehanteerd. Dit zijn bijvoorbeeld vakmensen zoals een architect en (tijdens de bouw) metselaars, loodgieters, elektriciens en dakdekkers. U hoeft deze bedrijven niet zelf aan te sturen tijdens het bouwproces wat voor u een boel gemak oplevert  Eén aanspreekpunt voor de verschillende partijen die alles uit handen neemt maakt het voor de aannemer (maar ook zeker voor u) als klant erg overzichtelijk omdat er veel werkt uit handen wordt genomen. Vele klanten in de regio Noord Holland hebben op deze manier al naar volle tevredenheid kennis gemaakt met onze werkwijze. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over een villa laten bouwen

Heeft u plannen om een villa te laten bouwen in de regio West-Friesland, dan wilt u waarschijnlijk een zo goed mogelijk beeld krijgen van de mogelijkheden. Wij begrijpen dat als geen ander en daarom hebben wij een brochure ontwikkeld die uitstekend als startpunt kan dienen. Hierin vindt u alle benodigde informatie over zaken die essentieel zijn bij een villa laten bouwen. Naast de opsomming van diverse handige wetenswaardigheden treft u ook de verschillende mogelijkheden en de verschillende woningtypes- en stijlen aan. Uiteraard beantwoorden wij graag uw vragen, bekijken we de mogelijkheden en krijgt u een indicatie van de kosten tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Maak direct een afspraak via: 0228-511204.

schuurwoning bouwen

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.