bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Een huis bouwen op basis van een prijslijst

Een vaak gestelde vraag bij Bouwbedrijf Hof is waarom er geen standaard prijslijst bestaat voor het bouwen van een huis. Een vaste prijslijst voor een huis bouwen is voor een traditioneel gebouwde nieuwbouw woning eigenlijk niet te maken omdat er bijzonder veel variabelen zijn waar de uiteindelijke prijs afhankelijk van is. Voor standaard (prefab) woningen is een prijsindicatie makkelijker op te geven en datzelfde geldt voor een cataloguswoning. Bouwbedrijf Hof geeft u graag meer informatie over dit onderwerp.

De factoren die de prijs van het bouwen van een nieuw huis bepalen

Om de prijs van een te bouwen huis te bepalen, zijn met name de afmeting of de inhoud van een woning van grote invloed. Maar ook het aantal ramen of deuren, wel of geen garage of een extra zolder zijn stuk voor stuk belangrijke punten die de uiteindelijke prijs bepalen. Bovendien verschillen ook de details en afwerking per woning en ook deze beïnvloeden de prijs (denk aan de afmetingen, de hoeveelheid glas en de toe te passen(duurzame) materialen). 

Hierdoor is het lastig of eigenlijk niet mogelijk om met een standaard prijslijst te werken. Wel kunt u onze brochure aanvragen en deze raadplegen voor de verschillende woningtypes. Uw keuze voor een woning type geeft een goede indicatie van de te verwachte kosten. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we u uiteraard een goede richtlijn geven van de kosten op basis van het woningtype gecombineerd met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

bouwen prijslijst
bouwen prijslijst

Maatwerk en vakwerk

Voor nieuwe woningen met een eigen ontwerp geldt dat een huis bouwen op deze wijze maatwerk is. Bij Bouwbedrijf Hof zetten we uw wensen daarbij altijd centraal. Er zijn zoals gemeld veel verschillende factoren die van invloed zijn op de prijs. Wij bieden als aannemer woningen aan die worden gebouwd met traditionele materialen en bouwwijze. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Één ding is zeker: voor iedere woonwens bouwen wij een passende woning! Nadat de indeling van de verdiepingen conform uw wensen zijn afgestemd, maakt onze architect de bouwtekeningen. Daarna zal de daadwerkelijke bouw worden gestart. Het gebruik van hoogwaardige materialen is één van onze kenmerken. De woningen worden altijd op maat en wens van de klant gemaakt. Wij zijn als traditionele bouwer gespecialiseerd in luxe vrijstaande woningen. Met ruim 25 jaar ervaring, een portie Westfriese nuchterheid en onze traditionele bouwwijze ondersteunen wij u bij het ontwerpen van uw droomhuis en verzorgen de bouw van uw droomhuis tot in de puntjes!

Neem contact met ons op voor meer informatie over zelf een huis bouwen?

Dus u heeft een kavel in Noord Holland of in Almere Lelystad e.o. en u wilt daar een mooi huis op laten bouwen? Dan nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Grootebroek. Nemen uw wensen door en bespreken de prijs (prijslijst) met u, zodat u aan het eind van het gesprek antwoord heeft op de vraag; wat kost een huis bouwen.  Het aanvragen van onze brochure is een goed begin. U vindt daar niet alleen een duidelijk overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden maar tevens vindt u er informatie over alle zaken die bij het bouwen van een huis komen kijken. U kunt ook direct contact opnemen om een afspraak in te plannen, dit kan via: 0228-511204.

bouwen prijslijst

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.