bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Maak je huis helemaal af door de keuze van mooie materialen. Mooie deuren en sluitwerk geven ook dat extra’s aan jouw huis. Daarnaast kun je verschillende keuzes maken in materialen en stijlen. Doe online inspiratie op, vraag onze brochure aan of bezoek onze showroom en voel en bekijk verschillende materialen.

interieurwensen

Doe je inspiratie op!

Details maken het verschil in uw woning. Een moderne trap die in het oog springt of stalen deuren geven uw nieuwbouwhuis allure en uitstraling. Bij Bouwbedrijf Hof hebben wij nauw contact met onze leveranciers om uw woonwensen direct in de praktijk te brengen. U bouwt niet alleen een huis, u bouwt direct een thuis. En doet u dit direct tijdens de bouw, dan zijn de meerkosten vaak gering.

Bouwbedrijf Hof denkt graag mee in uw woonwensen! Bekijk de opties hieronder of neem contact met ons op. 

Vind je het nog lastig?

Kom langs in onze showroom en we kunnen je verschillende materialen laten voelen en zien. Verschillende steensoorten, dakpannen, deuren en woningtypes met de daarbij horende stijlen. Daarnaast kunnen we je verschillende adviezen geven tijdens een vrijblijvend gesprek. Ben je benieuwd en geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Peter Hof.