bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Uw bouwbedrijf in de regio Wognum en Zwaag

Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek begon ooit als dorpstimmerman maar is inmiddels een professioneel bouwbedrijf dat ook in de regio Wognum en Zwaag een bewezen reputatie heeft opgebouwd. In de afgelopen jaren hebben vele tevreden klanten voor onze aanpak gekozen en zijn er inmiddels meer dan duizend vrijstaande huizen voor particulieren gerealiseerd. Van villa tot casco woning en compleet maatwerk. Kwaliteit en duurzaamheid zijn altijd onze speerpunten geweest aangezien die zorgen voor maximaal woongenot. De hoogwaardige en traditionele bouwwijze van verschillende soorten en stijlen woningen, garandeert de realisatie van een vrijstaande woning die geheel volgens uw wensen wordt gebouwd. Door onze ruime ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u ons gerust een begrip in de regio Wognum en Zwaag noemen. Ons doel is om uw droomhuis te bouwen!

Kwaliteit in bouwen en afwerking: Bouwbedrijf Hof voor de regio Wognum en Zwaag

Bij het realiseren van uw nieuwe huis komt veel kijken. Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner zodat wij alle zaken die bij de bouw van een nieuwe woning komen kijken, goed kunnen coördineren. Zoekt u naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio Wognum en Zwaag om uw huis te laten bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons succes is namelijk geen toeval maar komt voort uit de betrouwbare en overzichtelijke aanpak van elk bouwproject. Reeds vele jaren leveren wij kwalitatief hoogwaardige en vakkundig gebouwde woningen op voor een nog altijd groeiende klantenkring. Daarom zijn wij gemotiveerd om ook voor u aan de slag te gaan om uw nieuwe droomhuis te realiseren!

aannemer almere
aannemer almere

Wij verzorgen uw hele bouwtraject op zorgvuldige wijze

Als professioneel bouwbedrijf willen wij u tijdens de bouwfase zo goed mogelijk begeleiden. Daarom worden onze projecten door ons van begin tot het eind gecoördineerd. Dat start met het maken van een zorgvuldige planning zodat alle stappen in het bouwproces op het juiste moment worden gemaakt. Ook de partijen waar wij mee samenwerken aan uw bouwproject voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden die wij hanteren. Denk hierbij aan alle professionals die nodig zijn bij het bouwen van een huis, zoals een architect, metselaar, loodgieters, elektricien, dakdekker etc. Het grote voordeel voor u is dat u dit soort specialisten niet zelf aan hoeft te sturen tijdens het bouwproces. Wij werken met één aanspreekpunt voor alle verschillende partijen. Dat maakt het bouwproject voor ons en  ook zeker voor u erg overzichtelijk omdat er veel voorkomende werkzaamheden uit handen worden genomen. Op die wijze hebben reeds een grote groep klanten in de regio Noord Holland naar volle tevredenheid kennis gemaakt met onze betrouwbare en bewezen werkwijze. 

Wilt u meer weten over zelf een huis bouwen in Wognum of Zwaag?

Heeft u bouwplannen in Wognum, Zwaag of elders in Noord Holland en wilt u dat deze worden gerealiseerd door een bouwbedrijf waar u echt op kunt rekenen? Maak dan kennis met ons en onze werkwijze. U weet al welk model woning u wilt laten bouwen, wij begeleiden & bouwen op verzoek van begin tot eind. Om alvast goed voorbereid te zijn op de bouw van uw droomhuis, hebben wij een brochure ontwikkeld. Zie deze brochure als een eerste verkenning van de vele mogelijkheden en type woningen. Liever gelijk persoonlijk contact? Graag! Maak dan een afspraak en ontdek tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek de mogelijkheden. 

huis bouwen

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.