bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Op zoek naar een aannemer
in de regio Almere / Lelystad?

Zoekt u een aannemer in de regio Almere/Lelystad om een huis te laten bouwen of bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden en de kosten van een huis (laten) bouwen? Bij ons (Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek) bent u aan het juiste adres! Zeker als u een betrouwbare aannemer zoekt die reeds vele jaren kwalitatief hoogwaardige en vakkundig gebouwde woningen bouwt. In de afgelopen tientallen jaren mochten wij reeds vele huizen bouwen voor een zeer grote groep tevreden opdrachtgevers. Graag gaan wij ook aan de slag om uw droomhuis te bouwen!

De kwalitatieve aannemer voor Almere, Lelystad en regio Noord Holland

Ooit gestart als dorpstimmerman in het Noord-Hollandse Grootebroek, zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers uit Westfriesland. Dankzij onze centrale ligging aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze traditionele bouw in de omgeving Enkhuizen, Alkmaar en Hoorn, maar ook in Almere, Lelystad en Dronten een breed scala aan vrijstaande woningen gerealiseerd. Al meer dan duizend prachtige vrijstaande huizen voor particulieren zijn door ons gebouwd! Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten die zorgen voor absoluut woongenot. Dankzij onze ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u ons gerust een begrip in Almere, Lelystad en uiteraard heel West-Friesland noemen. Samen met u bouwen wij aan de realisatie van een droomhuis.

aannemer almere
aannemer almere

De taken die een aannemer u uit handen neemt

Als aannemer hebben wij reeds vele projecten van het begin tot het eind gecoördineerd. We zorgen ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd. Dat betekent dat wij als aannemer direct werken met onderaannemers die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteren als ons. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen zoals een architect en tijdens de bouw elektriciens, metselaars, loodgieters en dakdekkers. Dit zorgt voor gemak in het bouwproces, want u hoeft deze bedrijven hierdoor niet zelf aan te sturen. Wij als aannemer zijn het eerste aanspreekpunt voor deze verschillende partijen, maar ook voor u. Met één aanspreekpunt die alles regelt, wordt u veel uit handen genomen. Met die werkwijze hebben we reeds vele klanten, in de regio Noord Holland, Almere en Lelystad, naar volle tevredenheid mogen helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over zelf een huis bouwen?

Een huis bouwen start met het verzamelen van informatie, mogelijkheden , prijslijst, etc. Daarom is het aanvragen van onze brochure een goed begin. U vindt daar niet alleen een opsomming van diverse woningtypes die wij aanbieden. Tevens vindt u er informatie over alle zaken die bij het bouwen van een huis door een aannemer komen kijken. Dus bent u op zoek naar een aannemer in Almere of Lelystad voor het bouwen van uw droomhuis? Neem dan snel contact (0228-511204) met ons op. Wij beantwoorden daarnaast graag uw vragen tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

aannemer almere

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.