Service en kwaliteit

Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek staat bekend om onze klantgerichte service. Bij ons staat uw wens altijd voorop. Zelf een nieuwbouwhuis bouwen is een levensgroot project en dat brengt ook forse kosten met zich mee. Dan gaat u niet over één nacht ijs! U wilt er zeker van zijn dat uw investering zonder problemen resulteert in het huis van uw dromen. En daar gaat Bouwbedrijf Hof voor. 

Kwaliteit eigen huis bouwen

Bouwbedrijf C.L. Hof bv heeft klantvriendelijkheid voorop staan. Vanaf de kennismaking tot na de oplevering, wij zijn van A tot Z bij de bouw van uw huis betrokken. Wij denken mee en geven advies. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om uw ideeën te bespreken. Ook voor het aanvragen van een offerte, benadert u ons eenvoudig. 

Bij Bouwbedrijf Hof streven we ernaar al uw wensen mogelijk te maken, binnen uw beschikbare budget. Of u nu kiest voor een casco woning, waarin u zelf lekker aan de slag kunt of dat u liever kiest voor een huis waarin met details in het interieur al is gewerkt aan de uitstraling van uw woning, alles is mogelijk. 

Traditioneel bouwen

Wij bouwen uitsluitend traditioneel. Het grote voordeel van traditioneel bouwen is dat wij met gemetselde gevels en binnenmuren en betonnen vloeren, zorgen voor stabiliteit en wooncomfort. U profiteert van een prettig geïsoleerde woning. Wij gebruiken duurzame materialen om u in de toekomst veel onnodig onderhoud te besparen. Zo gaan onze woningen meerdere levens lang mee! Wij houden uiteraard ook rekening met geldende milieu- en veiligheidseisen voor de bouw. 

U kunt bij ons niet terecht voor prefab of cataloguswoningen of houten skeletbouw.

Bekijk ons werk

Bekijk ons werk. In de detailfoto’s hieronder krijgt u een beeld van onze kwaliteit! Klik op de foto’s om de details te vergroten. 

aan ieder detail is gedacht