47 woningen in Parkresidentie

Wilt u wonen direct aan de golfbaan in een parkachtige groene omgeving? Dan is dit uw kans! Na het grote succes van de 1e en 2e fase die inmiddels zijn uitverkocht bieden wij nu deze 47 vrijstaande woningen aan in fase 4 in opdracht van Mourik BV. Een unieke woonkans in Dronten!

24 woningen in Warande

In de verkoop: 24 woningen op het Warande eiland in Lelystad. Het gaat om 8 schitterende vrijstaande en 16 twee-onder-één-kapwoningen op een fantastische locatie direct aan het water. De woningen worden door ons gebouwd in opdracht van Airoh BV in de nieuwe woonwijk ‘Warande’, op een eiland omgeven door water, waarbij alleen bebouwing van vrijstaande […]

11 woningen Buitenhof in Lelystad

In samenwerking met Arcus Zuid projectontwikkeling bieden wij deze woningen aan op royale kavels met gunstige zonligging en aan het water. Wonen in een parkachtige omgeving midden in de natuur met veel waterpartijen.

Park Residentie Dronten

Wilt u wonen direct aan de golfbaan in een parkachtige omgeving? Dan is dit uw kans! Na het grote succes van de 1e en 2e fase die inmiddels zijn uitverkocht bieden wij nu deze 14  woningen aan in fase 2a. Een unieke woonkans in Dronten!

Flevo Golfresort

Dit project is in meerdere fases gebouwd. De woningen worden gebouwd in de populaire Jaren ’30 stijl. Er is een keuze in verschillende modellen op ruime kavels van ± 600 m2 grond rondom gelegen aan het water. De woningen kunnen helemaal op maat worden gemaakt door het aanbieden van verschillende optiemogelijkheden.

Buitenhof

In samenwerking met Arcus Zuid projectontwikkeling bieden wij deze woningen aan op royale kavels met gunstige zonligging en aan het water. Wonen in een parkachtige omgeving midden in de natuur met veel waterpartijen. Voor meer informatie zie de project website www.buitenhof-lelystad.nl

Park Residentie

Wilt u wonen direct aan de golfbaan in een parkachtige omgeving? Dan is dit uw kans! Na het grote succes van de 1e fase die inmiddels is uitverkocht bieden wij nu deze woningen aan in fase 2. Een unieke woonkans in Dronten!

Hof van Parnassia

In samenwerking met woonburo Flevoland bieden wij deze prachtige woningen aan op de Parnassialaan in het plan Warande te Lelystad.​ Het project bestaat in totaal uit 10 tweekappers en 3 vrijstaande woningen met garage op ruime kavels. De woningen kunnen doormiddel van opties helemaal op maat worden gemaakt. In de verkoopbrochures zijn de optiemogelijkheden uitgetekend.

Twee kavels in eigen ontwikkeling, Blokker

Op een fantastische locatie in Blokker, in een autoluwe straat, staan twee royale nieuw te bouwen vrijstaande villa’s met garage te koop. De villa’s worden gebouwd op een kavel grond van maar liefst 600 m2. In combinatie met diverse meerwerk opties is het o.a. mogelijk om bijvoorbeeld volledig gelijkvloers te wonen met een slaapkamer en […]

Oosterwold

schuurwoning bouwen

In samenwerking met leukehuizen.nl hebben wij in het plan Oosterwold te Almere een serie woningen ontworpen die mooi aansluiten in het bijzonder groene woongebied Oosterwold.​ Hofvilla 1 is een bungalow van 100 m2 met slaapkamer en badkamer op de begane grond, een levensloopbestendige woning.Hofvilla 2 is een woning met een hoge kap en entree met […]