bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Video afspelen
al meer dan 100 jaar

Dé woningbouwer uit West-Friesland

Van dorpstimmerman in het Noord-Hollandse Grootebroek, is Bouwbedrijf Hof uitgegroeid tot dé woningbouwer uit Westfriesland. Met onze traditionele bouw hebben wij in omgeving Enkhuizen, Alkmaar en Hoorn, maar ook in Almere, Lelystad en Dronten een scala aan vrijstaande woningen gerealiseerd. Wij bouwden in die jaren ruim duizend vrijstaande huizen voor particulieren. Stuk voor stuk genieten van onze kwaliteit en duurzaam woongenot. Met onze ervaring en kennis van traditionele bouwwijzen, is Bouwbedrijf Hof een begrip in West-Friesland. Wij doen er alles aan om de woning van uw dromen te realiseren. Gaat u zelf een huis bouwen? Dan staat Bouwbedrijf Hof tot uw dienst!

Bekijk onze brochure of neem contact met ons op!

Service en kwaliteit

Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek staat bekend om onze klantgerichte service. Bij ons staat uw wens altijd voorop. Zelf een nieuwbouwhuis bouwen is een levensgroot project en dat brengt ook forse kosten met zich mee. Dan gaat u niet over één nacht ijs! U wilt er zeker van zijn dat uw investering zonder problemen resulteert in het huis van uw dromen. En daar gaat Bouwbedrijf Hof voor. 

Waarom kiest u voor Bouwbedrijf Hof?

 

Bouw woning

Bouwbedrijf C.L. Hof bv heeft klantvriendelijkheid voorop staan. Vanaf de kennismaking tot na de oplevering, wij zijn van A tot Z bij de bouw van uw huis betrokken. Wij denken mee en geven advies. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om uw ideeën te bespreken. Ook voor het aanvragen van een offerte, benadert u ons eenvoudig. Bij Bouwbedrijf Hof streven we ernaar al uw wensen mogelijk te maken, binnen uw beschikbare budget. Of u nu kiest voor een casco woning, waarin u zelf lekker aan de slag kunt of dat u liever kiest voor een huis waarin met details in het interieur al is gewerkt aan de uitstraling van uw woning, alles is mogelijk.

Traditioneel bouwen

Wij bouwen uitsluitend traditioneel. Het grote voordeel van traditioneel bouwen is dat wij met gemetselde gevels en binnenmuren en betonnen vloeren, zorgen voor stabiliteit en wooncomfort. U profiteert van een prettig geïsoleerde woning. Wij gebruiken duurzame materialen om u in de toekomst veel onnodig onderhoud te besparen. Zo gaan onze woningen meerdere levens lang mee! Wij houden uiteraard ook rekening met geldende milieu- en veiligheidseisen voor de bouw. U kunt bij ons niet terecht voor prefab of cataloguswoningen of houten skeletbouw.

Aan ieder detail is gedacht

Details maken het verschil in uw woning. Een moderne trap die in het oog springt of stalen deuren geven uw nieuwbouwhuis allure en uitstraling. Bij Bouwbedrijf Hof hebben wij nauw contact met onze leveranciers om uw woonwensen direct in de praktijk te brengen. U bouwt niet alleen een huis, u bouwt direct een thuis. En doet u dit direct tijdens de bouw, dan zijn de meerkosten vaak gering.

Bezoek onze showroom waarin we verschillende materialen kunnen laten zien. Daarnaast hebben we al vele projecten en droomhuizen mogen realiseren. Doe je inspiratie op! 

Bouwbedrijf Hof denkt graag mee in uw woonwensen!