bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Welk model woning mogen wij voor u gaan bouwen?

Welk model woning bouwen past het beste bij u? Bouwbedrijf Hof is gespecialiseerd in het bouwen van verschillende modellen woningen. Met het bouwen van een eigen woning komt er voor veel mensen een droom uit. Wij helpen u graag om uw droom uit te laten komen. Wij bouwen uitsluitend woningen van hoogwaardige kwaliteit en volgens de traditionele bouwwijze. U kiest bij ons een bepaald model woning zoals een bungalow, notariswoning, boerderijwoning of een moderne woning. Wij nemen daarbij ons basismodel altijd als uitgangspunt. Van hieruit bouwen we een woning die volledig voldoet aan uw specifieke wensen. Een extra badkamer, openslaande deuren, een slaapkamer beneden of een extra grote zolder? Het is allemaal mogelijk. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het maken van het juiste model woning dat precies bij u past.

De mogelijkheden zijn haast onbegrensd

Zo veel mensen, zo veel wensen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een reeks model woningen laten bouwen die qua stijl en uitvoering sterk van elkaar verschillen. Houdt u van landelijk en het buitenleven? Goede kans dat het model ‘Boerderijwoning’ dan uitstekend bij uw wensen en uw smaak past. Of houdt u juist van een strakke bouwstijl? Een ‘Moderne woning’ is dan het type woning dat perfect aansluit bij uw wensen. Zodra u uw woning model heeft gekozen, zijn er ruime mogelijkheden om het nieuw te bouwen huis geheel naar uw eigen smaak aan te passen en in te delen. Ook binnen zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Wilt u een levensloopbestendige woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond laten bouwen of juist een praktische familiewoning met veel leefruimte? Op het gebied van indeling en afwerking kunt u bij ons werkelijk alle kanten op. Welk model woning ook bij u past, wij bouwen het door u gekozen model altijd op traditionele wijze en met de grootste zorg. Zo kunt u rekenen op een perfect gebouwde woning waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bouwbedrijf Hof verzorgt het hele traject van uw model woning bouwen

Als professioneel bouwbedrijf willen wij u tijdens de bouwfase zo goed mogelijk begeleiden. Heeft u uw model woning eenmaal gekozen, dan worden veel bouwprojecten van het begin tot het eind door ons gecoördineerd. Wij werken met één aanspreekpunt voor alle verschillende partijen. Denk hierbij aan professionals op specifiek gebied zoals een architect en tijdens de bouw metselaars, loodgieters, elektriciens en dakdekkers. Dat maakt het bouwproject niet alleen voor de aannemer maar zeker ook voor u erg overzichtelijk. Immers, veel voorkomende werkzaamheden worden u uit handen genomen. En dat levert voor u meer gemak en minder stress op. Op die wijze hebben reeds vele klanten in de regio Noord Holland naar volle tevredenheid kennis gemaakt met onze betrouwbare en bewezen werkwijze. 

Vraag meer informatie aan over een bepaald model woning bouwen

Heeft u bouwplannen maar wilt u eerst weten welke modellen woningen er zijn en welk model woning laten bouwen bij u past? Vraag dan gelijk onze brochure aan. Hierin treft u een uitgebreide omschrijving van alle modellen woningen en een beschrijving van onze unieke werkwijze. Liever gelijk persoonlijk contact? Dat kan uiteraard! Maak een afspraak (0228-511204) in onze showroom in Grootebroek en ontdek tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek de verschillende mogelijkheden. 

schuurwoning bouwen

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.