bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Laat uw favoriete catalogus woning bouwen!

Uw eigen catalogus woning bouwen? Bouwbedrijf Hof is de juiste partij om uw droomwoning te verwezenlijken. Met meer dan 100 jaar ervaring in de vrijstaande huizen bouw zijn wij gespecialiseerd in de realisatie van verschillende, traditioneel gebouwde catalogus woningen. Kiest u de bouwstijl en de indeling die bij uw wensen past, dan zorgen wij voor een professionele bouw van uw nieuwe huis. In onze catalogus vindt u alle bouwstijlen en soorten woningen overzichtelijk terug. Wilt u graag een bungalow of juist een notariswoning? Kiest u voor een traditioneel ogende boerderijwoning of gaat u toch liever voor de strakke uitstraling van een moderne woning? Wat u ook kiest en welke smaak u ook heeft, wij kunnen uw model woning bouwen, van hoogwaardige kwaliteit en volgens traditionele bouwwijze. 

Hoe maak ik mijn keuze voor een cataloguswoning?

De werkwijze voor het laten bouwen van een catalogus woning is eigenlijk heel eenvoudig. Uit onze brochure kiest u een bepaald type woning. Houdt u van landelijk en het buitenleven? Goede kans dat het model ‘Boerderijwoning’ dan uitstekend bij uw wensen en uw smaak past. Of houdt u juist van een strakke bouwstijl? Een ‘Moderne woning’ is dan een type woning dat het beste aansluit bij uw wensen. Voor elke smaak hebben wij een cataloguswoning die wij altijd als uitgangspunt nemen als basiswoning. Daarna wordt het basisontwerp van de basiswoning op verzoek aangepast met uw wensen en eisen. Zo bouwen we uiteindelijk een huis dat volledig voldoet aan uw specifieke wensen. Wilt u een tweede badkamer, een schuifpui, een grote garage of een extra toilet? Het is allemaal mogelijk. We realiseren ons dat het best lastig is om de juiste catalogus woning met bijbehorende opties en indeling te kiezen. Wij adviseren en begeleiden u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van woningen bouwen, weten we u op de juiste wijze te helpen om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Bij de inrichting van uw catalogus woning zijn de mogelijkheden onbegrensd

Het grote voordeel van een eigen catalogus woning bouwen is dat wij het door u gekozen type woning volledig aan uw wensen kunnen aanpassen. Bij ons start uw droomhuis bij de keuze uit een reeks catalogus woningen die qua stijl en uitvoering sterk van elkaar verschillen. Ook binnen zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Op het gebied van indeling en afwerking kunt u bij Bouwbedrijf Hof werkelijk alle kanten op. Kiest u met het oog op de toekomst voor een levensloopbestendige woning met badkamer en slaapkamer op de begane grond of wilt u een praktische familiewoning met veel leefruimte? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij bouwen de door u gekozen catalogus woning altijd op traditionele wijze en met de grootste zorg. Zo kunt u rekenen op een perfecte bouwkwaliteit voor jarenlang woongenot.

Wij verzorgen het hele bouwtraject van a tot z

Bouwbedrijf Hof is een ervaren en professioneel bouwbedrijf dat u tijdens de bouwfase zo goed mogelijk begeleidt. Heeft u uw model woning eenmaal gekozen, dan worden veel bouwprojecten door ons van het begin tot het eind gecoördineerd. U krijgt tijdens het bouwproject één aanspreekpunt voor alle verschillende specialisten. Dat maakt het bouwproject niet alleen voor de aannemer maar zeker ook voor u erg overzichtelijk. Snel schakelen, korte lijnen! Dankzij deze werkwijze hebben wij voor een grote groep klanten in de regio Noord Holland (Zwaag, Bovenkarspel, Alkmaar, Wognum, etc.) of Flevoland (Almere, Lelystad, etc.) naar volle tevredenheid prachtige catalogus woningen mogen bouwen!

schuurwoning bouwen
huis bouwen

Wilt u meer weten over een catalogus woning laten bouwen?

Bent u enthousiast over het laten bouwen van een catalogus woning maar wilt u eerst weten welke soorten catalogus woningen er zijn en welke het beste bij u past? Met onze brochure die u heel eenvoudig kunt aanvragen, helpen wij u graag op weg! In deze brochure vindt u een gedetailleerde omschrijving van alle catalogus woningen en een beschrijving van onze unieke werkwijze. Toch liever informatie in een persoonlijk gesprek? Maak dan direct een afspraak (0228-511204) in onze showroom in Grootebroek. Wij beantwoorden dan al uw vragen en u ontdek de verschillende mogelijkheden. 

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.