bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Laat uw casco huis bouwen tegen
lage kosten bij Bouwbedrijf Hof!

Uiteraard ook mogelijk bij Bouwbedrijf Hof: een casco huis bouwen. Kosten vallen mee, mogelijkheden te over! Op deze manier kunt u aanzienlijk kosten besparen door bijvoorbeeld zelf de handen uit de mouwen te steken tijdens het bouwen van uw nieuwe droomhuis? Dan is casco een huis laten bouwen een uitstekende optie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kosten op dit gebied!

Een casco huis bouwen, wat is dat?

Bij Bouwbedrijf Hof verstaan wij onder een casco huis een woning waarbij wij als bouwbedrijf alleen  de ruwbouw van het huis voor onze rekening nemen. Het casco huis wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Dat betekent inclusief alle ramen, deuren, glaswerk en dakpannen. Ook het metselwerk aan de buitenkant van de woning wordt bij casco oplevering door ons uitgevoerd. Alle werkzaamheden die normaal gesproken vallen onder de afbouwfase, moet u bij de keuze voor een casco huis zelf regelen. Daar vallen zaken onder als de verdere inrichting van het huis zoals de badkamer, keuken, toilet, etc. 

huis bouwen
huis bouwen

Waarom kiezen voor een casco huis bouwen?

Er zijn verschillende redenen waarom casco een huis bouwen een interessante optie kan zijn. De belangrijkste zetten we voor u op een rij:

  • Financieel voordelig dankzij lagere kosten;
  • Snelle realisatie van uw casco huis;
  • Alle ruimte voor de creativiteit van de zelfbouwer.

Één van de belangrijkste redenen voor mensen om te kiezen voor casco een huis te laten bouwen, is het financiële plaatje.De kosten van het huis zijn lager en indien u veel zaken tijdens de afbouwfase zelf verzorgt loopt het financiële voordeel verder op. U kunt dan immers zelf de nodige installaties en bouwwerkzaamheden verzorgen. Na de oplevering van het casco huis kunt u uw eigen planning aanhouden. 

Volledige vrijheid tijdens de afbouw

Nog een groot pluspunt  van een casco woning is dat u deze volledig kan aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen ideeën 1 op 1 te realiseren op de manier waarop u dat wenst. Denk hierbij aan het plaatsen van bijvoorbeeld een tussenwand om een extra kamer te realiseren, verlaagde plafonds of maatwerk electrische installaties, etc.. Maar ook het energieneutraal maken van de woning door middel van bijvoorbeeld een warmtepomp behoort tot de mogelijkheden. Alles conform uw eigen wensen en uw eigen planning. Zo zorgt u zelf voor een optimale realisatie van uw droomhuis!

Meer weten? Neem contact met ons!

Wanneer u plannen heeft om een casco huis te laten bouwen in de regio Alkmaar / Hoorn of Almere / Lelystad, dan wilt u waarschijnlijk zo goed mogelijk beeld krijgen van de kosten. Tijdens een persoonlijk gesprek waarin uw wensen duidelijk worden kunnen wij u optimaal adviseren en zorgen dat u een juiste inschatting van de kosten krijgt. U kunt direct een afspraak maken via: 0228-511204.

huis bouwen

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.