bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Hof: het bouwbedrijf van Noord Holland, kwaliteit, ervaring en resultaat

Al meer dan honderd jaar timmert Bouwbedrijf Hof aan de weg in de regio Noord Holland. Mede dankzij deze lange staat van dienst weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van uw droomhuis. Als bouwbedrijf hebben wij een reputatie opgebouwd als  betrouwbare partner met veel ervaring die perfect op de hoogte is van alle zaken die rondom de bouw van een nieuwe woning spelen. Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Noord Holland om uw nieuwe huis op de beste wijze te laten bouwen, dan zit u bij ons goed. Wij danken onze nog altijd groeiende klantenkring aan onze betrouwbare en overzichtelijke aanpak van elk bouwproject. Doordat wij al ruim 100 jaar bestaan hebben wij de ervaring en knowhow in huis om kwalitatief hoogwaardige en vakkundig gebouwde woningen te bouwen. Niet voor niets zijn wij gemotiveerd om ook uw nieuwe droomhuis te realiseren!

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Hof in Noord Holland?

Ons bouwbedrijf uit Grootebroek startte ooit als dorpstimmerman maar is in al die jaren veranderd in een bouwbedrijf met veel kennis en ervaring en met een bewezen reputatie in Noord Holland. Onze aanpak kenmerkt zich door duidelijkheid en transparantie. Door die unieke werkwijze kozen veel tevreden klanten reeds voor ons bedrijf. We zijn er trots op dat we inmiddels meer dan duizend vrijstaande huizen voor particulieren hebben gerealiseerd. Dat zijn stuk voor stuk vrijstaande woningen die afhankelijk van de klantwens als casco huis  zijn opgeleverd tot aan compleet maatwerk. Een woning of villa laten bouwen gebeurt bij ons altijd volgens de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Zo ontstaat immers maximaal woongenot. Met onze bewezen en traditionele bouwwijze realiseren we uiteenlopende type huizen die volledig volgens de wensen van de klant worden gebouwd. Met onze ruime ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u Bouwbedrijf Hof gerust een begrip in Noord Holland noemen. Wij hebben daarbij slechts een doel voor ogen: samen met u uw droomhuis realiseren!

aannemer almere
aannemer almere

Een nieuwe woning bouwen start met een professionele begeleiding

Dankzij onze ruime ervaring met het bouwen van een nieuwe woning, is het ons doel om u tijdens de bouwfase zo goed mogelijk te begeleiden. Wij worden daarom ook vaak ingeschakeld om projecten van ontwerptekening tot oplevering te coördineren. Een zorgvuldige planning met een realistisch tijdspad waarin alle stappen in het bouwproces staan beschreven, vormt daarin de basis. Om een hoge kwaliteit te garanderen, hebben de leveranciers waar wij mee samenwerken dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden. Professionals met een specifiek vakgebied (een architect, metselaars, loodgieters, elektriciens, dakdekkers, etc.) hoeft u niet zelf aan te sturen tijdens het bouwproces. Voor u betekent dat weing tot geen stress. Kiest u voor ons bouwbedrijf, dan krijgt u te maken met één aanspreekpunt voor alle verschillende partijen. Hierdoor wordt het bouwproject niet alleen voor de aannemer maar zeker ook voor u een eenvoudiger traject aangezien er veel voorkomende werkzaamheden uit handen worden genomen. Voor reeds een grote groep klanten in de regio Noord Holland hebben we met deze werkwijze naar volle tevredenheid een nieuwe woning mogen bouwen. Bent u onze volgende klant?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Is het uw droom om ook zelf een huis te laten bouwen in Noord Holland (Zwaag, Enkhuizen , Alkmaar, etc.) of Flevoland (Almere, Lelystad, Zeewolde, etc.) en wilt u dat uw nieuwe woning gerealiseerd wordt door een ervaren bouwbedrijf waar u echt op kunt rekenen? Bouwbedrijf Hof wil graag kennis met u maken! Een huis bouwen vergt de nodige kennis en vakmanschap en op dat gebied begeleiden wij u op verzoek van begin tot eind. Inspiratie nodig? Vraag dan onze brochure aan. Hiermee kunt u zich alvast een goed beeld vormen van de mogelijkheden. Beschouw deze brochure daarom als een startpunt om de vele mogelijkheden te verkennen. Van de verschillende type woningen tot een beschrijving van onze werkwijze wordt uitgebreid omschreven. Maar misschien heeft u liever gelijk persoonlijk contact? Dat kan uiteraard! Maak dan snel een afspraak en ervaar zelf tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op: 0228-511204.

huis bouwen

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.