bouw je eigen
droomhuis bij
Bouwbedrijf Hof

Bouwbedrijf Hof heeft grond gekocht voor 13 rijwoningen

Bouwbedrijf Hof heeft grond gekocht voor 13 rijwoningen

Bouwbedrijf Hof heeft tijdens de PROVADA de aankoop van grond afgerond voor de bouw van 13 rijwoningen in de nieuwbouwwijk Rozenbuurt in Zwaag. De verkoop is gedaan door VOF Rozenbuurt, een samenwerkingsverband van Scholtens Groep en Timpaan. De overeenkomst werd ondertekend door Peter Hof van Bouwbedrijf Hof, Chris Keizer van Scholtens Projecten, Ingeborg De Jong van Timpaan, met bemiddeling door Jur de Jong van Jaspers-Van Diepen Makelaars. De nieuw gebouwde huizen zijn bestemd voor verhuur.

Bestemmingsplan definitief

De Raad van State heeft vorige week haar uitspraak over het bestemmingsplan gepubliceerd. Alle bezwaren tegen het plan zijn afgewezen, waardoor het bestemmingsplan definitief is en de ontwikkeling van de Rozenbuurt zonder hindernissen kan doorgaan. De bouwactiviteiten zijn reeds van start gegaan.

Over Rozenbuurt

De wijk Rozenbuurt komt te liggen in het oude centrum van Zwaag, op de voormalige locatie van Rozenkweker Balk. Het wordt een groene woonwijk met ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen die in de komende jaren zullen worden gebouwd. De wijk zal een gevarieerd aanbod hebben, met rijtjeshuizen, halfvrijstaande huizen, rug-aan-rugwoningen, appartementen en vrijstaande huizen in diverse prijscategorieën. Dit zorgt voor geschikte opties voor starters, doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren. Meer informatie is beschikbaar op: https://www.wonen-zwaag.nl.