bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Hof: het bouwbedrijf voor Almere & Lelystad

Ooit gestart in het Noord-Hollandse Grootebroek als dorpstimmerman, is Bouwbedrijf Hof tegenwoordig uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers in  onder andere de regio Almere / Lelystad.  Door de centrale ligging aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze kwalitatief hoogwaardige en traditionele bouwwijze in de hele regio Flevoland vele verschillende soorten en stijlen van vrijstaande woningen gerealiseerd. In de afgelopen jaren hebben wij als bouwbedrijf zelfs al meer dan duizend vrijstaande huizen voor particulieren gebouwd. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten aangezien die zorgen voor maximaal woongenot. Dankzij onze ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u ons bouwbedrijf gerust een begrip in de regio Almere en Lelystad noemen. Samen met u bouwen wij aan de realisatie van een droomhuis!

Uw project van A tot Z gecoördineerd

Ooit gestart als dorpstimmerman in het Noord-Hollandse Grootebroek, zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers uit Westfriesland. Dankzij onze centrale ligging aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze traditionele bouw in de omgeving Enkhuizen, Alkmaar en Hoorn, maar ook in Almere, Lelystad en Dronten een breed scala aan vrijstaande woningen gerealiseerd. Al meer dan duizend prachtige vrijstaande huizen voor particulieren zijn door ons gebouwd! Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten die zorgen voor absoluut woongenot. Dankzij onze ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u ons gerust een begrip in Almere, Lelystad en uiteraard heel West-Friesland noemen. Samen met u bouwen wij aan de realisatie van een droomhuis.

aannemer almere
aannemer almere

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Almere / Lelystad?

U wilt bijvoorbeeld een villa laten bouwen en bent op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in de regio Almere /Lelystad , dan bent u bij Bouwbedrijf Hof helemaal aan het juiste adres. Wij hebben een brochure voor u klaar liggen, hierin vindt u alle benodigde informatie over zaken die bij het bouwen van een huis komen kijken. Naast de opsomming van diverse handige wetenswaardigheden treft u ook uiteenlopende mogelijkheden voor de verschillende woningtypes aan. Weet u al een beetje wat uw wensen zijn dan bent u uiteraard welkom in onze showroom voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Hierin lichten wij graag onze vele mogelijkheden toe en kunnen wij een berekening maken zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent. U kunt direct een afspraak inplannen via: 0228-511204.

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.