bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Op zoek naar de betrouwbaarste aannemer
in de regio Bovenkarspel en Enkhuizen?

Droomt u ook al zo lang van uw eigen droomhuis in Bovenkarspel of Enkhuizen dat precies volgens uw wensen wordt gebouwd? Met een betrouwbare aannemer als partner wordt het bouwen van uw nieuwe woning een stuk aantrekkelijker. Bouwbedrijf Hof heeft in West-Friesland in de afgelopen jaren een degelijke reputatie opgebouwd als het gaat om de realisatie van vele verschillende vrijstaande woningen. Met een gedegen plan en met behulp van professionele vakmensen staan wij reeds vele jaren garant voor de oplevering van kwalitatief hoogwaardige en vakkundig gebouwde woningen. Zoekt u een aannemer in de regio Bovenkarspel en Enkhuizen die al meer dan een eeuw aan de weg timmert en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en de kosten van een huis laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Hof uit Grootebroek aan het juiste adres!

Een ervaren aannemer neemt u alle zorgen uit handen

Een nieuwe woning realiseren vergt de nodige tijd, aandacht en energie. Wij zijn een aannemer in de bouw die reeds vele projecten van het begin tot het eind heeft gecoördineerd. Van ontwerp tot oplevering zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd. Als aannemer sturen wij de onderaannemers gericht aan. Deze specialisten hanteren vanzelfsprekend dezelfde hoge kwaliteitsstandaard als ons. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen zoals in eerste instantie een architect en daarna onder andere;  elektriciens, metselaars, loodgieters en dakdekkers. Onze aanpak garandeert gemak en snelheid in het bouwproces. U hoeft deze bedrijven immers niet zelf aan te sturen. De aannemer is het eerste aanspreekpunt voor u en voor alle betrokken partijen. Dankzij één aanspreekpunt die alles voor de realisatie van uw nieuwe huis regelt, wordt u veel uit handen genomen. Op die manier hebben we inmiddels veel klanten naar volle tevredenheid mogen helpen.

aannemer almere
aannemer almere

Bouwbedrijf Hof: de aannemer die bouwt op traditionele wijze in Bovenkarspel en Enkhuizen

Ruim 100 jaar geleden startte Bouwbedrijf Hof als dorpstimmerman in het Noord-Hollandse Grootebroek. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers uit Noord Holland. Met dank aan onze centrale ligging dichtbij Enkhuizen aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze traditionele bouw een scala aan verschillende modellen vrijstaande woningen gerealiseerd. Maar liefst meer dan duizend tevreden klanten gingen u voor. Vrijstaande huizen in alle soorten en maten zijn door ons gebouwd. Altijd hebben wij belangrijke criteria als kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Deze garanderen absoluut woongenot in uw nieuw gebouwde woning. Onze huizen worden gekenmerkt door onze traditionele bouwwijze. Het gebruik van hoogwaardige materialen is één van onze kenmerken. Gemetselde betonnen binnenmuren, betonnen vloeren en prefab kapconstructies zijn daar een onderdeel van. De woningen worden op maat en wens van onze klanten gemaakt. Alles is mogelijk. Dankzij onze ervaring met de traditionele bouwwijze, kunt u ons gerust een begrip in Noord Holland noemen. Samen met u bouwen wij uw model woning!

Vraag onze brochure aan en ontdek de mogelijkheden om zelf een huis te bouwen

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Dan heeft u vast wel een idee wat u mooi vindt of graag zou willen. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. In onze catalogus helpen we u daarom graag op weg bij de keuze van uw favoriete woning. In deze catalogus vindt u niet alleen een opsomming van diverse woningtypes die wij aanbieden. Ook informeren we u over alle zaken die bij het bouwen van een nieuw huis komen kijken. Vraag dus snel aan en start uw ‘zoektocht’! Indien u liever gelijk persoonlijk contact wenst, dan is dat uiteraard ook mogelijk! In een persoonlijk gesprek beantwoorden wij graag uw vragen en vertellen we u alles over de verschillende mogelijkheden. Bel: 0228-511204 voor een afspraak.

aannemer almere

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.