bouw je eigen
droomhuis met
Bouwbedrijf Hof

Bent u op zoek naar een aannemer
in de regio Alkmaar / Hoorn?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer in de regio Alkmaar / Hoorn om een huis te laten bouwen? Of heeft u interesse in de mogelijkheden van een casco huis bouwen. Of benieuwd naar de kosten van een nieuw huis (laten) bouwen? Wij zijn een betrouwbare aannemer die reeds vele jaren kwalitatief hoogwaardige en vakkundig gebouwde woningen bouwt. Vele huizen hebben wij voor tevreden opdrachtgevers mogen bouwen in de afgelopen tientallen jaren.  Wij gaan ook graag voor u aan de slag om uw nieuwe droomhuis te realiseren!

Als aannemer bouwen wij uw woning van A tot Z

Vele projecten worden van begin tot het eind gecoördineerd. Hier bent u bij ons (als aannemer) aan het juiste adres.  Een zorgvuldige planning zorgt ervoor dat alle onderdelen op het juiste moment worden uitgevoerd. De onderaannemers waar wij mee werken, moeten voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Dit zijn bijvoorbeeld vakmensen en specialisten zoals voor het ontwerp: een architect en tijdens de bouw onder andere; metselaars, loodgieters, elektriciens en dakdekkers. U hoeft deze partijen niet zelf aan te sturen tijdens het bouwproces en levert voor u veel gemak op.  Wij als aannemer zijn het aanspreekpunt voor de verschillende partijen, zodat alles van a tot z geregeld is volgens afspraak. Vele klanten in de regio Alkmaar, Hoorn en Flevoland hebben hierdoor al naar volle tevredenheid kennis gemaakt met onze werkwijze en wonen nu in een prachtig “Hof” huis. 

aannemer almere
aannemer almere

Bouwbedrijf Hof, een bekende aannemer in de regio Alkmaar, Hoorn en Flevoland

Ooit gestart in het Noord-Hollandse Grootebroek als dorpstimmerman, is Bouwbedrijf Hof uitgegroeid tot een van de bekendste aannemers uit West-Friesland. Door de centrale ligging aan de dijk naar Lelystad, hebben wij met onze traditionele bouw in de omgeving Alkmaar en Hoorn een scala aan verschillende types vrijstaande woningen gerealiseerd. Afgelopen jaren hebben wij al meer dan duizend vrijstaande huizen voor particulieren gebouwd. Kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten die zorgenvoor absoluut woongenot. Dankzij onze ervaringmet de traditionele bouwwijze, kunt u Bouwbedrijf Hof gerust een begrip in de regio Alkmaar en Hoorn noemen. Samen met u bouwen wij aan de realisatie van een droomhuis.

Neem contact met ons op voor meer informatie over zelf een huis bouwen

Wanneer u plannen heeft om een huis te laten bouwen en op zoek bent naar de juiste aannemer in de regio Alkmaar en Hoorn daarvoor, dan wilt u waarschijnlijk eerst graag veel informatie verzamelen. U kunt onze brochure aanvragen om ideeën op te doen. Hierin vindt u alle benodigde informatie over zaken die bij het bouwen van een huis door een aannemer komen kijken. Uiteraard treft u ook de mogelijkheden voor de verschillende woningtypes aan. Mocht u al weten wat uw wensen zijn dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. 

aannemer almere

Direct contact voor een afspraak of brochure

Zelf een huis bouwen start met het vergaren van informatie. Een goed begin is het aanvragen van onze prachtige overzichtelijke brochure. Daarin vindt u een overzicht van diverse woningtypes die wij aanbieden en informeren we u over alle punten die bij het zelf bouwen van een nieuw huis komen kijken. Neem dus contact met ons op om een afspraak in te plannen via: 0228-511204.