Service en kwaliteit

Voor de meeste mensen is een huis laten bouwen de grootste uitgave van hun leven. Reden om niet over een nacht ijs te gaan. U wilt er zeker van zijn dat uw investering zonder problemen gerealiseerd wordt. Dat specifieke woonwensen ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Kwaliteit eigen huis bouwen

Bouwbedrijf C.L. Hof bv heeft klantvriendelijkheid voorop staan. Vanaf de kennismaking tot na de oplevering. Feitelijk is alles mogelijk. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen om uw ideeën te bespreken en voor een eventuele prijsvorming. Vervolgens tekent onze architect uw woning. Tevens is het bouwen van een casco woning ook mogelijk.

Bouwbedrijf C.L. Hof bv bouwt uitsluitend traditioneel. Dat betekent voor u als opdrachtgever een solide woning. Gemetselde binnenmuren en betonnen vloeren zorgen voor een grote stabiliteit in onze woningen. Alleen de meest duurzame materialen worden toegepast, om u in de toekomst veel onnodig onderhoud te besparen. Naast onze traditionele manier van bouwen wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met de huidig geldende milieu en veiligheidseisen.

Hieronder ziet u diverse detailfoto’s die onze kwaliteit benadrukken. Klikt u op de foto’s voor een grotere weergave.

aan ieder detail is gedacht